Om mig

Mitt foto
Gift och Mamma till två utflugna barn och mitt intresse är Schäfern Molly som jag tävlar i elit spår med. Tycker om hemmet och naturen.

lördag 31 juli 2010

Epa

Min dotters kille Jonas Epa visst är den fin han har byggt den själv av en personbil.
Imorse tog jag mig en sväng runt på lite små loppisar det är så trist väder ute.
Gjorde ett par fynd iallafall.
En fin kaffekvarn, jag tycker de är så charmiga
Ett vitt uppläggnings fat, inte i det bästa skicket men billigt och de pryder min tallrikshylla, jag ska inte använda det. Funderar på om det är väldigt gammalt har en annorlunda rörstrand stämpel under.. Oj,oj jag kollade upp stämpeln på fatet det var från 1852-1890..

Köpte även 2 st Camilla Läckberg böcker för 3,50kr. dom kan jag läsa på jobbet allt blir så smutsigt där.

torsdag 29 juli 2010

Regn-Torsdag

Imorse åkte vi till Västerås och ögon-shoppade i allafall dessa gobitar....ler
På Ikea blev det inte ögonshopping vi köpte lite nya vardags tallrikar och lite annat smått och gott vi åt där min mat köttbullar och mod kostade 16 kr det kan väl inte löna sig fas jag handlade ju för 1000lappen så de tog väl in på det :=)

Smultronställe

Man brukar prata om smultronställen och jag måste säga att Torsång är ett sånt ställe.
Det var så fint där alldeles vid Dalälven intill vattnet låg det fik och jättefina små stugor.
Rolex passade på att ta sig ett dopp i Dalälven han älskar att bada....Här skakar han av sig vattnet vi var tvungna att fort sätta på kopplet för Jonas var där och tävlade jag är rädd att Rolex ska få ett spel och jaga cyklisterna det vore inte kul....


LURAD...ler Han trodde det var en riktig katt.
Emma med sin Jonas

En liten glass på fiket



Klocktorn

En gammal kyrka
Cyklister


Lite mat på Lappens i Hedemora på vägen hem

tisdag 27 juli 2010

Lite mys på kvällen

Rolex var ju så klart med han är alltid där jag är.
Idag när det var fint väder passade vi på med lite kräftor, räkor och vitt vin det är ju semester..

Jag undrar varför alla äpplen bara ramlar av före innan de mognar beror säkert på torkan som har varit. Mina tomater bara blir större och större men ska dom inte bli röda kanske är det en ny sort grön-tomat....ler

Fint väder = Måla

Vi lånade Bosses byggställning för det bli lite högt att stå på stege.
Min glada svåger Bo-Ko som ungarna sa när de var små :=)

Det regnade när vi hämtade bygg ställningen hos Bosse.

söndag 25 juli 2010

Regnig Söndag

Vaknade och tittade ut, fy vilket väder spöregn.....blä -Vad gör man då?
Jo, man åker på auktion vilket det var fler som tänkte fy vad mycket folk det var och då blir det dyrt, Garderoben som jag tittat ut var inte alls i min smak när jag kom dit och det verkade som alla ville ha samma saker som jag så jag kom hem tomhänt men slog iallafall ihjäl några regniga timmar.
En sån här dag har även Rolex tråkigt vi tog oss upp till Kolarbysjön och gick ut på bryggorna och gissa??
När jag vänder mig om ser jag bara en schäfer som sjunker till botten jag hann tänka -näää, måste jag hoppa i och hämta upp honom.....
Han kom upp i en dundrande fart det verkade som om han inte visste vad som var upp och ner började simma åt fel håll så jag fick ropa på honom. Han är så underbar det bara händer en massa hela tiden. En Schäfer kan inte dyka de får ju vatten i örona...ler
Här ligger hans mjukis djur slängda i vardagsrummet de är som små barn :=)
Försökte få lite sommarkänsla så jag köpte jordgubbar men vem vill ha glass till när det är 12 grader ute.
Gjorde Tacopaj tände ljus, känns som höst....
Näää, slut deppat ny dag imorgon och då lyser solen.....

lördag 24 juli 2010

Kockums

Jag har förälskat mig i Kockums fina emalj, visst är dom fina. Jag håller på att leta efter olika delar som finns men vill inte hat om det är för mycket skada i emaljen..



Klantskalle

Nu börjar jag bli senil var på loppis i morse vill ju vara först så att man får tag på de bästa grejerna men vad händer jo jag köper en bok som jag redan både har och har läst... :=)

fredag 23 juli 2010

Fredag

Mätt och belåten, lite för mätt kanske jag har nyss ätit en Kebab och vi har varit iväg och hyrt Snabba cash filmen får se om den är så bra som dom skriver över allt.


Naturligtvis har vi handlat stora godisåsen till filmen....:=) Jag vet hur det blir först vräker man i sig och sen kommer ångersten och man ska sluta att äta godis, nästa dag då är man värd det igen....ler Då tröstar man sig med att man måste leva också :=) Imorgon blir det Loppis igen börjar få abstinens nu.

Idag är det den stora EMMA dagen, vår lilla gumma har namnsdagVi har köpt en present till henne "Jessica Simpson Fancy" parfymen som hon ska få när hon kommer hem. Hon har åkt iväg med pojkvännen `Jonas´ i hans Epa. Nu har vi två Jonas i familjen....ler

På söndag ska jag på auktion har tittat ut den här garderoben till Daniel jag ska måla och göra iordning den. Jag har ingen aning om den blir dyr eller inte. Med min otur så är det alltid fler som är intresserade.





Fint vitt bord med.....ler

torsdag 22 juli 2010

Sony Eriksson X10i

Jippi eller vad är detta jag har fått min nya mobil men vilken krånglig mobil....

Jag fattar inte nånting är nämligen inte så teknik intresserad. Fick ett sms från min syster -Vad skriver du?? jag skrev nhguhg, typ och det blev ivägskickat av sig själv.....hmm Först blev mob på Spanska sen på Ryska ähh, inget för mig krånglig att smsa med det är ju det man gör och tar kort.

Nää, idag åker mobilen tillbaka till Telia jag har pratat med dem och det gick bra fast jag använt den.

Så nu blir det en Sony Eriksson W995 de är ganska billiga nu .
Men vilken färg???

Jag sitter och äter glass på altan men inte själv.....ler
Syns det att han brukar smaka slumpen?


Mina Notre-Dame längder kom från Louise interiör igår, jätte fin kvalité och snygga, jag ska sätta upp dem när jag får tid och ta en bild. Väntar fortfarande på kuddarna från Country by mail skulle ha beställt allt från samma sida....man lär sig.