Om mig

Mitt foto
Gift och Mamma till två utflugna barn och mitt intresse är Schäfern Molly som jag tävlar i elit spår med. Tycker om hemmet och naturen.

söndag 28 februari 2010

Lördagsrunda!

Jag och syrran åkte till Avesta och shoppade, Mamma och Pappa var också där så det blev en familjeträff....Brorsan fattades:(
Jag köpte gardinerna som jag bloggade om häromdagen.
Härmade Syrran med att köpa en lika fågelbur som hon har visst är den fin?
Jag har ett till månbord i källaren som jag inte tagit upp än tänkte göra det och ställa buren på det.
Har liksom lite svårt att gå förbi en ängel i affären och vad vore en shoppingrunda utan en ängel...

Köpte mig en jeansklänning
Modellen ställde inte inte upp med sitt ansikte, men han fick ett par jeans och en skjorta..

På vägen hem stannade vi vid Elsas i Norberg och köpte mandelkransar. Jag växte upp i Norberg och när jag var liten gick veckopengen till bakelser på Elsas.
LOPPIS!

Anledningen till att vi åkte till Avesta var naturligtvis loppiset som var i parken där gjorde jag ett kanonfynd den här spegeln för 50 kr. Den ska bli vit.
Jeans till Emma som ska säljas på Tradera de var lite trånga för henne..
En bok för 5kr att läsa på jobbet....ler

fredag 26 februari 2010

VILL HA!!!

Kolla vilken underbar soffa, det är en i amma stad som säljer den. Krukset är att dom säljer alltihop tillsammans och jag vill bara haa soffan.
Visst är den underbar?
Jag har mailat och fråga om de bara säljer soffan......
Kanske den blir för dyr med....:(

FREDAG!

Jag gick upp tidigt idag och städade. Dammade hela huset och torkade alla golv så nu är det fint ett tag. När Jonas kom hem gick jag ut och hjälpte honom att skotta -fy, vad det har kommit tung snö idag. Jag börjar bli lite orolig för hus taket tror det är över 1m snö. Grannen säger att det ska hålla....men,men jag undrar det.......
Jag är rätt så trött efter nattveckan och skulle vilja gå och sussa nu men har lovat att hämta Emma som är ute på vift. Jag vill inte att hon ska gå hem själv mitt i natten.
Det blev köp pizza till kvällsmat det var såååå gott!
Jag och Jonas har kollat på Os-skidor, ingen medalj....

Imorgon är det ett stort Loppis i Avesta som jag och lilla syster ska åka på. Var upp till henne i förrgår hon har så fint hemma. Jag tror jag ska dit och fota lite så ni får se. Hon är ett riktigt Shabby chic fan allt i vitt. Jag försöker att härma men får liksom inte till det lika bra. På söndag luter det åt att åka på auktion i Broarna dom hade en kökssoffa som jag vill ha.

onsdag 24 februari 2010

Löning:)

Tjoho, imorgon är det lön och jag har kollat ut nya gardiner.....hehe. Jag hittade den här bilden på nätet men vill ha vit brodyr istället. Jag har nyss käkat det blev kyckling och ris, gott!
Bara maten har trillat ner ska jag gå ut med Rolex och gå. Det har varit jätte fint väder här med sol, men jag har ju legat och sovit...Jobbar ju natt.
Jag går ut när det blivit mörkt och kallt igen....ler

tisdag 23 februari 2010

Tjejer kan.......inte:)

Inatt på jobbet slog jag blåöga på mig själv.......sååå klantigt. Jag skulle skruva fast en mutter med en hylsnyckel och tog i -vips lossnade den jag slog mig själv. Fort tittade jag så ingen såg mig men tyvärr Andreas stog där.......avslöjad.
Som tur är så gick det hål och blodet kunde rinna ut annars hade det nog blivit ett större blåöga.
Innan jag gick hem i morse ropade mina arbetskamrater- Hejdå Blåklockan.....KUL!

söndag 21 februari 2010

Min Lördag!

Äntligen har jag hittat nåt att ha ovanför sängen, jag beställde ju ängeltavlor från Mixin i oktober men de är bara slut helatiden. jag har beställt om dem och samma sak så ni struntar jag i dem. Var och köpte bokstäver och då om min tavellist som jag köpte på loppis i Falun till nytta.
Jag har naturligtvis målat den vit...

Nu är det bara tyget som ska bytas det är inte bra med det blommiga jag ska ta hel vitt eller grått, har inte bestämt mig än.

Jag bakade lite gott matbröd brukar göra det en ggr i veckan.


Lilla sötnosen fick sig en långpromenad i snöstormen och då menar jag snöstorm, det var riktigt kallt....

Sen på kvällen blev det melodifestivalen och en STOR godisskål...:)
Jag har satt prydnads saker under bordet på hylla ska kolla ut nåt annat sen...

torsdag 18 februari 2010

Soffbord "Camilla"

Nu har jag äntligen fått mitt soffbord som jag tjatat om så länge, tyvärr så blev bilderna inte så skarpa jag hade någon som satt och kollade på os, skytte för damer. Så jag var tvungen att skynda mig när jag tog bilderna.....ler
Jag hade tur den vita färgen stämde med det som jag målat.
Lådorna är perfekta att ha fjärrkontrollerna och div. saker i. Bara inte hylla får fungera som fotpall nu...:(
Jag tog glasbord för att jag hoppas det håller bättre tänkte på repor och sånt.
Jag såg en bild på bordet där de hade satt prydnads saker under nåt litet kanske- få se.
Min rygg värker vi bar ner det supertunga stenbordet i källaren och jag fick så konstig vinkel ner för trappen. Jag satt ut det på Blocket men ingen har hört av sig så det måste ha varit väldigt fult....ler
Rolex har blivit så duktig inte ett morr när vi möter hundar det är knappt så jag tror att det är sant. Jag ska åka ut till Roland R som är duktig med hundar och träna någon lördag. Det ska bli intressant och då ska han titta på Rolex hur han reagerar vid möten.

onsdag 17 februari 2010

Lydnads träning!

Jag har nyss varit ute och tränat Rolex nu ligger vi i hårdträning och det ger resultat.
Jag mötte fyra hundar och han sa inte ett ljud utan var helt koncentrerad. Jag tränar lydnad och säger ifrån på skarpen om han så mycket som tittar på en annan hund. Jag måste ha starkare ledarskap. Just nu så kör jag lydnadsklass ett, men i vår ska jag börja att spåra och på en kurs som heter hund i hand det är träning bland andra hundar.....kan behövas.

Det här är lydnad jag ger mig inte förrän Rolex är en av de här schäfrarna....ler
Imorgon ska jag hämta mitt soffbord, en dag tidigare....jippi!!

tisdag 16 februari 2010

Idag har jag beställt soffbordet skulle få det på fredag.....Det blev bordet Camilla som jag la ut en bild på här.
Nu ska jag ut och träna lite lydnads träning med Rolex, jag hör hur han sitter i hallen och piper av iver....typiskt schäfer....ler
Jag har fått lite tips av Kent som vunnit SM med sin schäfer för ett antal år sedan. Han har även dömt mig i tävlingar förut med Jack och Larry..
Så nu blir det mycket träning framöver för mig och Rolex, sen ska jag och Kolle träna bara jag får ordning på Rolle...

söndag 14 februari 2010

14/2

En riktigt bra dag alla bloggare och blogg läsare.......

lördag 13 februari 2010

Västerås!!

De är bra konstigt jag hade ju tittat ut flera soffbord som jag skulle åka och titta på, men inget av dem föll mig i smaken när jag var där. En del var så gula i den vita färgen och andra tyckte jag att de såg så billiga ut.
Värst var de på Mio bordet med kryss som jag hade lagt upp sist det va alldeles sprucket i färgen och avskaft....Dålig reklam, jag hade tänkt köpa det men inte när det såg ut så där då fick jag för mig att det var dålig kvalité
Jag var ner till Ludvig Petterssons möbel affär idag det blir bordet som jag har lagt ut bild på. Naturligtvis är det det dyraste bordet av dem alla.....ler
Fint va?
Jag köpte mig ett par stövlar på rea...
Jag var och kollade på kamera också använder ju Emmas hela tiden funderar på den här 12,1 pixal och 5 x zoom, fast den får vänta till löningen.....

fredag 12 februari 2010

Ledig!

Idag är jag ledig, jag har nyss varit ute i skogen med Rolex och gått en långpromenad såg inte räven idag vi var nog lite för tidiga på morgonen. Nu ska jag dammsuga och sen fixa en snabb lunch. tänkte göra bondomelett. Jonas och Emma kommer hem kl 12.00.
Sen bär det av mot Västerås och kolla på soffbord. Daniel ska vara hemma och ta hand om Rolex.

torsdag 11 februari 2010

Äntligen tittar den fram....


Ahh, vad skönt det är att sitta och dricka kaffe i solen, jag gillar när det är vintersol ute. Det var ett tag sen solen var framme. Min son är uppe i Sälen och åker snowboard och Emma är ledig från skolan idag. Vi ska snart ta ut på stan och käka på Kina mmm, det är så gott. Jag måste bara vänta på henne medans hon duschar och gör i ordning sig. Typiskt tonåringar!
Själv så ska jag iväg och jobba sen och då behöver man absolut inte vara fin.......
det är sista skiftet för den här veckan skönt, vi ska äta pizza på jobbet ikväll men jag hoppar över det. Jag får nog i mig tillräckligt med kalorier på Kina man kan inte äta hur mycket skräpmat som helst.

onsdag 10 februari 2010

En tur iskogen

Jag har ju skrivit förut om mina rävar i skogen som jag jämt ser och brukar ge mat.
Idag tog jag med kameran för bild bevis, den första bilden blev så långt ifrån så jag smög närmre. tänkte att nu sticker han -men han låg så avslappnad kvar. Han mös riktigt blundade ibland och ändå hade jag Rolex med mig. Lag skulle haft zoom objektivet på kameran men det väger så mycket och jag skulle gå långt.



Vill inte va`fotomodell idag....
Okay då men knäpp bilden fort...........
Snön har tagit hårt på träden de har fallit överallt....Nu får snålgubbarna fullt upp i vår att samla ved.....ler

Vi såg inga rådjur bara spåren efter dom.

tisdag 9 februari 2010

Visst är det fint med såna här ängla vingar jag skulle vilja ha.........Stora ....Det skulle passa i mitt sovrum. Jag har tänkt skicka efter men frakten blir så dyr.

När Rolex var valp så blev ett kort på honom som jag tog första dagen när vi kommit hem- Ett reklamkort för hundfoder " Mera Dog" det är ett bra foder, jag ska byta tillbaka till det bara han blir ok med sin allergi. Just nu så ger jag honom det veterinären säger och har gjort det 1½år.

Det är min uppfödare som lanserar fodret. Han fick även vara med i reklam utomlands så det är ju jätte kul. Grabben är en fotomodell....:)
Föresten baksidan med att ha hund fick jag vara med om när jag var ut i skogen idag och gick med Rolex. Det kom två damer med stavar gåendets och när de möter mig så skäller de på oss om att hundarna inte får baja och kissa i skogen för det ser illa ut....va??? Vart ska man då gå på toa eller....??? Jag säger ingenting om det är inne i stan eller på trottoarer men vi var ca 4 km rakt in i skogen och föresten så var det inte han som satt sig där för vi kom ju från andra hållet.....idioter,,, jag blir så sne ibland undrar om man får horn i pannan av att vara hundägare....ler


måndag 8 februari 2010

Jag har nyss kommit hem från jobbet, det flöt på som bara den. Det är nämligen så att ju mindre man jobbar ju mer gör man....ler
Jag läste 12o sidor i boken som jag köpte, den nya av Liza Marklund. Först var jag lite skeptisk eftersom hon skrivit den med en annan men den är jätte bra. Går det bra på jobbet imorgon kan jag fortsätta att läsa:). När maskinerna krånglar då får man stå och greja hela tiden, och då blir det inget läsa....

söndag 7 februari 2010

Hmmm, konstigt det står att jag gör inlägg på söndag när det är måndag. datorn har väl inte vaknat än....ler

Brrr, frusen idag........Och Måndag

God morgon idag är det kyligt, jag ska snart ut på en långpromenad i skogen med Rolex. Gick en sväng igår och jag tackar alla skoterförare som gör det lätt för oss hundägare att gå i skogen.
Efter promenaden måste jag upp på stan och handla och sen bär det av till jobbet har eftermiddag den här veckan.
Jag har bokat hundpensionat idag till Rolex så nu är det fixat. Det känns inge bra att lämna iväg honom, men ingen vill ta hand om honom så vi har inget val..........Vi åker ju till Turkiet första veckan i Juni.