Om mig

Mitt foto
Gift och Mamma till två utflugna barn och mitt intresse är Schäfern Molly som jag tävlar i elit spår med. Tycker om hemmet och naturen.

torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR !!!



Själv så ska jag bara lata mig och ta det lungt ikväll...

tisdag 29 december 2009

EMMA 15 ÅR


Världens finaste Emma fyller år idag , Grattis lilla gumman!!!
Imorse sjöng vi för henne och Rolex var naturligtvis med och grattade med en stor blöt kall puss!

Allt är klart nu för kalaset bara att vänta på alla gäster...........


söndag 27 december 2009

Auktion!!

Ja,ha var iväg på auktion idag men skåpet som jag sa att jag skulle köpa var inte alls så fint i verkligheten - Vilken besvikelse......Jag kom hem med en våg istället kan vara bra att ha så här efter jul jag fick den för en tjuga..
Ångrade mig lite skulle ha köpt ett porslinskåp istället men blev som vanligt snål. allt går så fort när man står där....

torsdag 24 december 2009

JULAFTON 2009 :)



Nu är det jul i vårt hus.....








Vi kollar naturligtvis på Kalle Anka men skippar Anna Anka...........
Tomten......




Vår gran och våra pkt



Emma gömde sig i granen

Den här julen bestämde vi oss för att vara hemma ensamma








Tomte far på besök




Toten kom så klar på besök med lite udda utstyrsel....ler





Rolex öppnade sitt aket själv












Alla får paket






















onsdag 23 december 2009

tisdag 22 december 2009

Tjoho, nu är jag klar med alla julklappar, jätte sköööönt..........Imorgon blir det att fixa lite julmat till julafton så man slipper stå vid spisen hela dan. Nu har jag spanat in ett skåp på auktionen som jag på. Hmm, undrar vad det blir för pris på det. Tänker åka dit iallafall med syrran för hon har också span på lite prylar.
Jag har sett lite andra saker som intresserar mig.
Kul Jul....Önskar jag Er alla :)

söndag 20 december 2009

Oturs Lördan !

Ja,ha då fortsätter min otursdag in på natten....ler
Daniel ringde när jag somnat och undrade om jag kunde hämta honom hos Fille och det gjorde jag. På V-70:n har en lampa gått sönder vi ska byta den på verkstan på måndag det går inte att göra det själv eftersom det är xenon ljus på bilen. Efter mig kommer en polisbil med blåljus på och det första de frågar är att få se körkortet men det hade jag inte med mig- 1 200kr för lampan och 800 för att inte ha körkortet med mig. Som tur är så fick jag åka för den här ggr.....pust

lördag 19 december 2009

Bortgjord !!


Idag var jag till Ica och handlade var bombsäker på att jag hade pengar på kortet. Bakom mig i kön stod en av cheferna från jobbet...
Småpratade lite och när jag skulle betala sa kortet
*köp medges ej.....såååå pinsamt....
Lämnade varorna i kassan och skyndade mig hem, in på nätbanken för att kolla -då har IDIOTERNA dragit räkningarna som jag skrev i fredags.
Jonas får lön på måndag, så jag skrev att räkningarna ska dras den 21 december.............
Som tur är fann det lite pengar på ett annat konto, så jag kunde föra över och åka tillbaka till Ica för att betala...

onsdag 16 december 2009

Hund = småbarn :)

Undrar vem som vill ut???
Äntligen kom det lite snö och kyla ute, det är inte bara barnen som stortrivs i snön..
.
Oooo, vad det är härligt att leka i snön.....

måndag 14 december 2009

Lusse Hund!

Hej, jag har inte bloggat på ett tag vår dator brakade ihop....inte kul i juletid.


Har ni sett en sån söt stjärngosse vi hade på Lucia


Ilördags åt vi paj och grekisk sallad som Emma gjorde...hon går i sin mors fotspår...hehe



Den här fina datorn for vi till Mediamarkt och köpte, kanon bra en bärbar. Vi ska naturligtvis laga den andra bara Jonas bror Bosse får tid det är han som är datageniet i släkten. Men han jobbar ju 5-skift på samma jobb som mig så de kan ha riktigt tuffa perioder ibland. Jag har fått förlängt till sita April.






Min kära Farmor begravdes i fredags, Farfar höll en så fint farväl tal......Det var många släktingar där, från Stockholm, Sala och min Faster och Farbror och kusin från Finland. Hennes små gulliga töser den lilla hon sjöng för full hals i kyrkan och tyckte det var riktigt trevligt...ler
Det är så charmigt med små barn, hon är nyss fyllda två...ler Jag kommer ihåg när min mormor begravdes då var det full fart på Emma då var hon liten och tyckte hon kommit på en riktig fest...ler



söndag 6 december 2009

Canada Goose

Äntligen har jag beställt min Jacka som jag önskat mig så länge...Det ska bli intressant att se hur den blir när jag får den.
En jobbarkompis kom i en ny Canada Goose i fredas när jag gick hem hon var så fin i den -så nu tror jag att jag ska bli lika fin....hehe...

fredag 4 december 2009

Vad väljer man...frukt eller
GODIS!!!!! Jag väljer tyvärr godis...hehe Man blir alltid lite godis sugen när det är fredag och efter en kebab tallrik....
Stackars Rolex han har så ont i tassarna stora allergi sår. Salvan börjar ta slut måste ha tag på en ny. Den är på recept så jag måste ha tag på en veterinär.




torsdag 3 december 2009

Jul, Jul strålande jul...

Lite pynt bilder.............















Lite december loppis!

Idag var jag till rödakorsets loppis och fyndade en tomte och vånigsfat, fatet ska naturligtvis bli vitt. Jag ska gå ner i källaren och måla det nu på en gång.
Jag har även varit till Kapellet i Kyrkan och tittat på farmor när hon låg med öppen kista. Hon var sååå fin med ros i handen. Det såg ut som om hon låg skönt och sov, fast tyvärr......Jag har aldrig hört förut att man hade visning på de döda så där- men det var vanligt förr i tiden.
Jag ska ut sista natten idag , kommer nog att bli trött gick upp tidigt idag. Jag tror i och för sig jämt att jag ska bli trött, fast jag blir aldrig det...........Köpte saffran idag mina lussebullar jag bakade tog slut på en kvart-typ.....Så imorgon blir det bakning igen.

tisdag 1 december 2009

Jag har velat ha ett sånt här vitt hus länge och nu har jag köpt ett...


Mamma!


Nu är det mycket som händer i vår familj först dog farmor och idag har mamma opererat bort en elak tumör i magen....inte kul. Men det ska nog bli bra, krya på dig mamma!